Pagini

5 martie 2011

Farul isi decide viitorul


Astazi de la 18, echipa fanion a orasului Constanta, F.C. Farul va intalni echipa lui Gica Hagi, Viitorul Ovidiu. Pentru faristi este un meci foarte important, dar nu un derby. O echipa de traditie, un brand in fotbalul romanesc, nu poate disputa un derby cu o echipa infiintata in 2009.


In vara, echipa din Ovidiu a invins Farul cu 3-1, profitand de situatia care era la club si de un lot care se pregatea impreuna  de doar o saptamana. Cu toate acestea, Farul nu s-a facut de ras aratand ambitie si dorinta. Astazi situatia este cu totul alta, Farul a facut o figura frumoasa in tur, avand in vedere prin ce a trecut acest club.

Gica Butoiu, antrenorul Farului, a declarat ca are incredere in jucatorii sai si spera sa plece cu dreptul in retur pentru a avea o viata mai usoara. Deasemenea, Butoiu a facut apel la publicul constantean sa vina pe stadion si sa sustina echipa fanion a orasului.

Farul abordeaza returul de campionat cu opt jucatori noi: Stefan Ciobanu, Constantin Borza, Radu Sascau, Tiberiu Paduraru, Cezar Paraschiv, Robert Stancioiu, Andrei Preda si Tanasel Alexe. Gica Butoiu se declara multumit de lot, desi au plecat 14 jucatori si au venit 8, spune ca jucatorii noi sunt capabili sa inlocuiasca cele 3-4 pierderi reale.

FACEM SI NOI APEL LA PUBLICUL CONSTANTEAN SA FIE ALATURI DE FARUL, DE NOUA POLITICA A CLUBULUI, DE ACEST NOU PROIECT. ESTE UN INCEPUT DE DRUM SI TREBUIE SA FIM ALATURI DE ECHIPA SIMBOL A ORASULUI, O ECHIPA CARE NE-A FACUT DE ATATEA ORI FERICITI SI MANDRI. LA ORA 18 TOATA LUMEA LA STADION, PRIMII 500 DE SPECTATORI VOR PRIMII CATE UN STEGULET CU FARUL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu