Pagini

19 martie 2011

Farul invinsa de Ceahlaul

Cu un moral bun dupa victoria de la Botosani, Farul a intalnit pe teren propiu liderul seriei intai din Liga a2a, Ceahlaul. Constantenii sperau la un rezultat bun mizand pe euforia victoriei din deplasare si pe faptul ca moldovenii vor juca mai relaxat avand in vedere locul bine consolidat pe care il ocupa in clasament. Ce a urmat a fost un dezastru, Ceahlaul invingand cu 5-1.




Gica Butoiu a inceput cu urmatorul unsprezece: Alexandru Rauta - Costel Nitescu, Nicolas Vajou, Cosmin Pascovici, Radu Sascau - Denis Husein, Nicolae Buzea, Liviu Stefan (cpt), Robert Stancioiu - Constantin Borza - Stefan Ciobanu. 


Ceahlaul i-a luat tare pe marinari inca de la inceput, in minutul doi deschizand scorul dupa o greseala a lui rauta care si-a impins balonul in propie plasa. In minutul 17 Vitelaru mareste avantajul oaspetilor, inscriind pentru 2 la 0. Dupa alte zece minute Constantinescu duce scorul la 3 la 0. In primul minut de prelungire al primei reprize, Constantinescu reuseste dubla, iar moldovenii intra la pauza conducand cu 4 la 0.


Repriza a doua ofera ocazii de gol, cate una de fiecare. In minutul 64 Farul reduce din diferenta prin golul lui Husein. Pana spre finalul partidei jocul s-a mai domolit, dar in minutul 81 Achim inscrie pentru Ceahlaul ducand scorul la 5-1. Acesta avea sa fie si scorul final, o infrangere rusinoasa suferita de constanteni.


"Singurul castig al partidei a fost galeria care ne-a incurajat si la 4 la 0, speram sa ne revansam la Otopeni"-Ion Barbu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu