Pagini

26 februarie 2011

HCM pierde la Sarajevo

Desi a avut partida in mana, HCM a pierdut la Sarajevo si in mare parte a pierdut si sansele la calificare.



HCM s-a deplasat in Bosnia cu ganduri mari si sperand ca se va califica in optimile Champions League. Se stia ca meciul nu va fi unul usor, dar constantenii s-au bazat pe experinta si erau foarte increzatori in sansele lor.

Ambele echipe au inceput meciul mai mult bazandu-se pe aparare, iar asta s-a vazut in primele minute cand se marcasera doar trei goluri. In prima repriza baietii nostri au dominat si au luat un avans de sase goluri, conducand cu 13 la 7. Cu doua minute inainte de pauza bosniecii au reintrat in joc si au redus diferenta de pe tabela de marcaj, scorul la pauza fiind de 13 la 11 pentru HCM.

In cea de a doua repriza cei de la Bosna Sarajevo au intrat pe teren mai decisi, reusind sa egaleze la 14. Constantenii nu au stiut sa gestioneze presiunea, iar bosniecii au preluat conducerea. HCM a alergat dupa egalare, dar nu a fost in stare sa bata o echipa cu 2 eliminati, ratand in ultima faza a meciului un 7 metri prin Stavrositu. Scorul final a fost de 24 la 23 in favoarea celor din Sarajevo. Sansele de calificare a HCM-ului s-au redus, fiind aproape inexistente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu