Pagini

25 februarie 2011

Avanpremiera weekend-ului

Incepand din aceasta vineri, Constanta Sport va oferi saptamana de saptamana avanpremiera weekend-ului. In aceasta rubrica vom prefata meciurile tuturor echipelor din Constanta.


Weekend-ul sportiv va incepe sambata de la ora 11:00 pe stadionul Farul, acolo un F.C. Farul va in intalni intr-o partida amicala CS Eforie. Partida este ultima de pregatire inaintea duelului cu Viitorul Constanta.

De la ora 15:00 in Sala Sporturilor din Constanta, CVM Tomis va intalni U Cluj, meciul conteaza pentru etapa a 19a a Campionatului National. Dupa infrangerea cu Dinamo, constantenii au coborat pe locul trei la egalitate de puncte cu Remat si Dinamo, dar inferiori la setaveraj. Tomis inca spera la o clasare pe primul loc, fiind avantajati si de un program mai usor, intalnind trei echipe din partea inferioara a clasamentului, iar derby-ul cu echipa campioana, Remat, se va disputa pe teren propiu.

CSV 2004 Tomis va juca pe teren propiu cu VC Unic LPS Piatra Neamt. Meciul va avea loc de la 18:00 tot in Sala Sporturilor. Fetele spera sa isi mentina pozitia a doua in clasament si au nevoie de minim 5 puncte in ultimile patru partide pentru a fi sigure de aceasta pozitie.

Meciul weekend-ului se va disputa la Sarajevo. HCM va intalni pe Bosna Sarajevo intr-un meci decisiv pentru locul patru. Meciul este la fel de important pentru ambele formatii, o victorie asigurand locul patru. Teoretic, HCM se poate califica si cu un egal daca rusii pierd in Croatia. Partida se va disputa de la ora 20:00 intr-o sala de 7 000 de locuri.

Weekend-ul sportiv se va incheia duminica de la 11:00 la Zalau. Acolo, CS Tomis va intalni formatia HC Zalau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu